31 July 2018

Een Overkapping in je Achtertuin?


Bent u op zoek naar een overkapping voor de achtertuin? D-Doors and more is een familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een offerte aan.

D-Doors and more levert en installeert aluminium terrasoverkappingen op maat. Zo hebben we al mogen instaan voor installaties doorheen de provincie Limburg. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in alle typen overkappingen; van de traditionele aanbouw terrasoverkapping tot de hedendaagse vrijstaande overkkaping met hellend dak.

Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Op Maat van uw Achtertuin Gemaakt

achtertuin met overkapping

Onze overkappingen worden volledig op maat gemaakt en zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. Wij zorgen er dus voor dat de overkapping volledig op maat is van uw achtertuin en dat deze perfect past bij de stijl van uw woning en tuin. Daarbovenop is de prijs-kwaliteit verhouding ongekend in België.

Een overkkaping in uw achtertuin zorgt ervoor dat u vaker van uw terras kan genieten, want ze beschermt u tegen verschroeiende hitte en natte plensbuien. De terrasoverkappingen worden voorzien van een geïntegreerde regengoot zodat regenwater sneller zal wegsijpelen.

Beslis niet te snel welk type of grootte van overkapping u wil hebben, wij raden aan dat we eerst ter plekke een bezoekje brengen om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Onze overkappingen worden gemaakt van een topkwaliteit aluminium kader met stevig polycarbonaat dak.

D-Doors and more installeert aluminium overkappingen op maat voor privéwoningen en bedrijven. Onze installateurs zijn vakmensen die alle benodigde materialen bij hebben om ervoor te zorgen dat uw nieuwe overkapping snel en netjes geïnstalleerd zal zijn. 

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van een overkapping in uw achtertuin waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen de D-doors overkappingen op maat aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies