22 November 2017

Aluminium Carports in Limburg


Als je nood hebt aan een veilige, overdekte parkeerplaats in de regio Limburg, dan kan D-doors instaan voor de plaatsing van een aluminium carport. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Op Maat Gemaakte Carports in Limburg

dubbele carport

Carports hebben dan wel geen vier muren zoals een garage, maar ze zijn net zo veelzijdig. Een aluminium carport is een voordelige manier om een veilige plek om te parkeren te creëren. Onze aluminium carports kunnen vrijstaand of aan een bestaande woning geplaatst worden, bovendien zijn ze volledig aanpasbaar om ze volledig naar jouw wensen aan te passen. We kunnen ook een kleine berging aan de carport maken in het geval dat u een beetje extra opslag nodig heeft.

Met hun mooie design in verschillende stijlen kan je met een aluminium carport een unieke parkeerplaats creëren. We kunnen deze volledig personaliseren waardoor het een echte meerwaarde aan de woning geeft. Van je huidige garage kan je dan een echte mancave of lady lounge maken.

Een carport is veel goedkoper dan het bouwen van een garage en biedt dezelfde bescherming. Aluminium carports garanderen tevens de veiligheid van uw auto. Bescherm je auto tegen regen, sneeuw, verschroeiende hitte en onweer onder een aluminium carport. 's Zomers staat je wagen koel en in de winter moet je geen ijs meer krabben.

  • Bescherming tegen weer en wind
  • Maak van uw garage uw nieuwe hobbykamer
  • Stabiel en duurzaam
  • Topkwaliteit

Afdak voor uw auto in Limburg

Onze carports, carports met berging en dubbele carports beschermen uw auto en geven u extra opslagruimte. Aluminium carports hebben dus meer dan één nut en ze kunnen een waardig alternatief zijn voor duurdere constructies die misschien niet aan al uw behoeften voldoen.

Wanneer we spreken over 'op maat gemaakt', dan misbruiken we die woorden niet. We menen het echt. Onze aluminium carports zijn uitgerust met een dak in polycarbonaat of gelaafd glas en we hebben ook een hele reeks RAL-kleuren om uit te kiezen. Onze medewerkers kunnen u bijstaan om de juiste op maat gemaakte aluminium carport samen te stellen die past bij uw budget.

D-Doors and more ...

Met onze uitvalsbasis in Lommel, plaatsen wij carports en overkappingen doorheen de provincie Limburg. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een aluminium carport u van dienst kan zijn en de vele voordelen die ze met zich meebrengt. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies