19 June 2017

Carport met Berging


Ecarport met bergingen op maat gemaakte carport met berging is voor D-doors geen enkel probleem. Ontdek onze vele mogelijkheden qua afwerking. Vraag uw offerte voor een aluminium carport met berging online aan.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0474/59.46.30

U wil maximaal ruimte benutten door een carport met berging te plaatsen, een uitstekend alternatief voor een garage. D-doors levert op maat gemaakte carports doorheen Vlaanderen. Een carport met berging kies je omdat het gemakkelijk is om je wagen onder te beschermen, terwijl je ook ruimte hebt om gevoelig materiaal op te slaan.

Over onze carports met berging

Onze carports zijn uitgerust met een dak in polycarbonaat of gelaafd glas zodat uw wagen is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Er zijn veel afwerkingsmogelijkheden ter uwer beschikking waaronder een brede waaier aan RAL-kleuren. Contacteer ons om meer te ontdekken met ons gratis advies aan huis.

Onze klanten parkeren hun wagen onder het carport gedeelte en gebruiken de berging om hun grasmaaier, tuingereedschap, fietsen of ander willekeurig materiaal dat vaak gebruikt wordt in op te bergen. Het is allemaal binnen handbereik en beschermd tegen weer en wind.

D-Doors and more ...

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een aluminium carport u van dienst kan zijn en de vele voordelen die ze met zich meebrengt. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Meer afbeeldingen

Carport met Berging: afbeelding 1
Carport met Berging: afbeelding 2
Carport met Berging: afbeelding 3
Carport met Berging: afbeelding 4

D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies