26 June 2019

Carport op Maat


Een carport op maat maakt het gemakkelijk om op een voordelige manier een nieuw onderkomen voor je auto aan te leggen. Aluminium carports kunnen vrijstaand of aan de bestaande woning geplaatst worden, zijn volledig aanpasbaar en zijn beschikbaar met een verscheidenheid aan opties.

Handig afdak voor uw wagen

Een aluminium carport is de ideale oplossing om je wagen te beschermen tegen de weerselementen. Hij is beschermt tegen hagel, maar ook tegen vrieskou. Bovendien kunnen ze door D-Doors volledig op maat gemaakt worden om een vloeiende overvang van woning naar carport te creëren.

Zo kan een carport dienen om uw wagen te beschermen en eventueel ook wat gereedschap op te bergen. Als je bijvoorbeeld een carport met berging laat plaatsen, dan kan je de grasmaaier en ander gereedschap hierin onderbrengen. Een carport met bergin is perfect om u een buitenruimte te geven die zowel uw wagen als uw gereedschap beschermt. We kunnen tevens ook instaan voor het plaatsen van een dubbele carport zodat twee wagens er hun onderkomen vinden.

Op maat gemaakte carports

Onze carports met zorgen ervoor dat je meer ruimte kan benutten. Van de garage kan je een nieuwe hobbykamer maken, want een carport is goedkoper om te plaatsen. Het dak in polycarbonaat of gelaafd glas beschermt uw wagen tegen alle weersomstandigheden en de aluminium constructie is bijzonder stabiel en duurzaam.

Wanneer we spreken over 'op maat gemaakt', dan misbruiken we die woorden niet. We menen het echt. Onze aluminium carports zijn uitgerust met een dak in polycarbonaat of gelaafd glas en we hebben ook een hele reeks RAL-kleuren om uit te kiezen. Onze medewerkers kunnen je bijstaan om de juiste op maat gemaakte aluminium carport samen te stellen die past bij uw budget.

D-Doors and more ...

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een aluminium carport je van dienst kan zijn en de vele voordelen die ze met zich meebrengt. Vraag vandaag een offerte aan en je krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies