30 September 2017

Carports en Overkappingen | Limburg


Als je nood hebt aan een veilige, overdekte parkeerplaats, dan kan D-doors instaan voor de plaatsing van een aluminium carport. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Op Maat Gemaakte Carports in Limburg

dubbele carport

Dankzij een aluminium carport van D-doors bekom je op een voordelige manier een veilige plek om te parkeren. Onze aluminium carports kunnen vrijstaand of aan een bestaande woning geplaatst worden, bovendien zijn ze volledig aanpasbaar om ze volledig naar jouw wensen aan te passen.

Met hun mooie design in verschillende stijlen kan je met een carport een unieke parkeerplaats creƫren. We kunnen deze volledig personaliseren waardoor het een echte meerwaarde aan de woning geeft. Van je huidige garage kan je dan een echte mancave of lady lounge maken.

Een carport is veel goedkoper dan het bouwen van een garage en biedt dezelfde bescherming. Aluminium carports garanderen tevens de veiligheid van uw auto. Bescherm je auto tegen regen, sneeuw, verschroeiende hitte en onweer onder een aluminium carport. 's Zomers staat je wagen koel en in de winter moet je geen ijs meer krabben.

  • Bescherming tegen weer en wind
  • Maak van uw garage uw nieuwe hobbykamer
  • Stabiel en duurzaam
  • Topkwaliteit

Met onze uitvalsbasis in Lommel, plaatsen wij carports en overkappingen doorheen de provincie Limburg. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies