31 January 2018

Design Terrasoverkappingen


Als je nood hebt aan de installatie van een design terrasoverkapping waar je nog vele jaren van zal genieten, dan kunnen D-doors aluminium terrasoverkappingen aan al uw wensen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Design Terrasoverkappingen op Maat

Belgische zomers hebben doorgaans niet het meest aangename weerspatroon. Dus als je graag vaker buiten wil zitten, heb je toch echt wel bescherming tegen de regen of hitte nodig. Een aluminium terrasoverkapping met mooi design zal ervoor zorgen dat je vaker buiten kan zitten. D-doors kan deze vrijstaand of aan een bestaande woning plaatsen en volledig naar jouw smaak aanpassen.

Onze exclusieve terrasoverkappingen kunnen dankzij een poedercoating in een brede waaier aan RAL-kleuren opgeleverd worden. Om onze terrasoverkapping volledig naar wens af te werken is er ook de keuze uit een aantal dakvormen. Zo geef je een echte meerwaarde aan je woning.

Optimaal genieten van het voor- en najaar doe je dus onder een aluminium terrasoverkapping met een polycarbonaat dak. Zo zit je veilig onder een laagje glas en ben je niet langer afhankelijk van het grillige en wisselvallige weer dat België jaar na jaar terroriseert. De robuuste, weerbestendige constructie zorgt ervoor dat zo'n terrasoverkapping lang zal meegaan.

  • Design voor elke bouwstijl
  • Bescherming tegen weer en wind
  • Stabiel en duurzaam
  • Topkwaliteit

Heb je een bepaald design voor je terrasoverkapping in gedachten? D-doors zorgt ervoor dat ze volledig aan je wensen voldoet. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies