29 July 2017

Dubbele Aluminium Carport


Als je nood hebt aan twee veilige, overdekte parkeerplaatsen, dan kan D-doors instaan voor de plaatsing van een dubbele aluminium carport. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Dubbele Carport op Maat

dubbele carport

Dankzij een dubbele aluminium carport van D-doors kan je op een voordelige manier voldoende plaats voor te parkeren bekomen. Onze aluminium carports kunnen vrijstaand of aan een bestaande woning geplaatst worden, bovendien zijn ze volledig aanpasbaar om ze volledig naar jouw wensen aan te passen.

Dankzij hun mooie design kan je met een dubbele carport een unieke parkeerplaats voor haar en hem creƫren. We kunnen ze volledig personaliseren waardoor ze een echte meerwaarde aan de woning geven. Van je huidige garage kan je een echte mancave of lady lounge maken.

Een carport is veel goedkoper dan het bouwen van een garage en biedt dezelfde bescherming. Aluminium carports garanderen tevens de veiligheid van uw auto. Bescherm twee auto's tegen regen, sneeuw, verschroeiende hitte en onweer onder een dubbele carport. 's Zomers staat je wagen koel en in de winter moet je geen ijs meer krabben.

  • Bescherming tegen weer en wind
  • Maak van uw garage uw nieuwe hobbykamer
  • Stabiel en duurzaam
  • Topkwaliteit

Jarenlang zorgenvrij genieten van een dubbele carport kan dankzij D-doors. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies