24 July 2019

Sectionaal Garagepoorten Limburg


De sectionaal garagepoorten van D-Doors in Limburg zijn een toonbeeld van veiligheid. Met een garagepoort van D-Doors, maken ongewenste gasten geen schijn van kans.

Extra Veilige, Sectionale Garagepoorten

Inbrekers vinden vaak hun weg naar binnen via de garage. Het is ook plek waar doorgaans enkele waardevolle spullen zijn opgeborgen welke zij trachten te stelen. Je mag daarbij gerust denken aan fietsen, de auto en toebehoren zoals tuingereedschap, etc. Met een stalen, sectionaal garagepoort van D-Doors, bent u bestend tegen misdadigers - daarom zijn onze poorten ook TÜV getest.

Door uitsluitend gebruik te maken van de beste materialen, garanderen wij dat deze erg veilig zijn. Wanneer we een garagepoort plaatsen, weten we ook dat ze veilig is en dat u er langdurig genot van zal hebben. Daarbovenop geeft onze 5-Puntengarantie 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie op verscheidene onderdelen.

Maatwerk Garagepoorten

Iedere garagepoort produceren we naar gelang de wensen van de klant. We schermen de geleiderrails af en installeren een vingerknelbeveiliging. Zo kunnen zelfs de kleinste vingertjes niet tussen de panelen van zo'n sectionaalpoort gekneld raken.

En met 'maatwerk' bedoelen we ook echt op maat gemaakt. Onze sectionaal garagepoorten worden uitgerust met een breukbeveiligd verenpakket en we geven u de keuze uit tal van RAL-kleuren. Graag staan we u bij om de juiste keuze te maken die past binnen uw budget.

Beslis niet te snel welk type of grootte van garagepoort u wil hebben, wij raden aan dat we eerst ter plekke een bezoekje brengen om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

D-Doors and more ...

Met Lommel als uitvalsbasis, bieden wij onze diensten aan doorheen de regio Limburg. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een sectionale poort u van dienst kan zijn en de vele voordelen die ze met zich meebrengt. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies