24 August 2018

Sectionaalpoorten | Uitstekende isolatiewaarde, Maatwerk, 5-Puntengarantie, Geruststellende veiligheid


D-Doors sectionaalpoorten zijn een toonbeeld van veiligheid. Met een sectionaalpoort van D-Doors, maken ongewenste gasten geen schijn van kans.

Extra Veilige, Sectionale Garagepoorten

Inbrekers vinden vaak hun weg naar binnen via de garage. Het is ook plek waar doorgaans enkele waardevolle spullen zijn opgeborgen en zij trachten deze te stelen. Denk bijvoorbeeld aanfietsen, auto en toebehoren, tuingereedschap, etc. Een stalen sectionale garagepoort is bestend tegen misdadigers en zijn daarom ook TÜV getest.

sectionaalpoort voor garage

We garanderen deze veilig door uitsluitend gebruik te maken van 't beste materiaal. Zo weten wij dat wanneer we zo'n garagepoort plaatsen, we er prat op kunnen gaan dat ze veilig is en dat u er langdurig genot van zal hebben. Daarbovenop geeft onze 5-Puntengarantie 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie op verscheidene onderdelen.

 

Sectionaalpoort Maatwerk

Iedere sectionaalpoort produceren we naar gelang de wensen van de klant. We schermen de geleiderrails af en installeren een vingerknelbeveiliging. Zo kunnen zelfs de kleinste vingertjes niet tussen de panelen van zo'n sectionaalpoort gekneld raken.

En met 'maatwerk' bedoelen we ook echt op maat gemaakt. Onze sectionaalpoorten worden uitgerust met een breukbeveiligd verenpakket en we geven u de keuze uit tal van RAL-kleuren. Graag staan we u bij om de juiste keuze te maken die past binnen uw budget.

Beslis niet te snel welk type of grootte van sectionaalpoort u wil hebben, wij raden aan dat we eerst ter plekke een bezoekje brengen om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

D-Doors and more ...

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een sectionale poort u van dienst kan zijn en de vele voordelen die ze met zich meebrengt. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies