31 August 2017

Sectionale Poorten Limburg


Onze sectionale poorten zijn een toonbeeld van veiligheid in regio Limburg. Onze keuze om met de beste materialen te werken zorgt voor een verlengde levensduur en uitstekende isolatie.

De paneeldikte van 40mm zorgt voor een perfecte isolatie

De secties van sectionale poorten worden verticaal boven de opening of in lijn met het plafond geparkeerd. Hierdoor wordt er meer ruimte gecreëerd net voor en achter de poort. Het verenpakket wordt uigerust met een breukbeveiliging en de geleiderrails worden afgeschermd. De vingerknelbeveiliging zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vingertjes niet tussen de panelen gekneld zullen raken.

Bovendien zijn onze sectionale poorten zo veilig dat ze ongewenste gasten geen schijn van kans geven. Inbrekers vinden vaak een weg via de garage, waar ze vaak waardevolle spullen weten te stelen (fietsen, auto-toebehoren, tuingereedschap,…). Onze manuele of automatische poorten van staal zijn bestend tegen dergelijk gespuis.

Ieder van onze sectionale poorten is maatwerk en wordt op uw wensen geproduceerd en op maat gemaakt. Ze worden afgeleverd met een 5-puntengarantie, TÜV test en 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie op verscheidene onderdelen. Zo kan u gerust zijn dat u met een sectionale poort van D-Doors de juiste keuze heeft gemaakt.

De Prijs van Sectionale Poorten

Als u nood heeft aan de installatie van een poort waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen D-doors sectionale poorten aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis. Wij staan garant voor zeer korte leveringstermijnen.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies