30 November 2018

Sectionale Poorten: Prijzen op Maat | D-Doors Limburg


Onze sectionale poorten worden op maat gemaakt. Daarom voorzien wij u graag van een gratis offerte om onze prijzen voor te stellen. Bovendien staan ze doorheen Limburg gekend als een toonbeeld van veiligheid.

De paneeldikte van 40mm zorgt voor een perfecte isolatie

Onze keuze om met de beste materialen te werken zorgt voor een verlengde levensduur en uitstekende isolatie.

De secties van onze sectionale poorten worden verticaal boven de opening of in lijn met het plafond geparkeerd. Hierdoor creëren we meer ruimte net voor, maar ook achter de poort. Het verenpakket wordt uitgerust met een breukbeveiliging en de geleiderrails worden afgeschermd. De vingerknelbeveiliging zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vingertjes niet tussen de panelen gekneld zullen raken.

Bovendien zijn onze garagedeuren zo veilig dat ze ongewenste gasten buiten houden. Hier hechten wij veel belang aan, aangezien inbrekers vaak een weg naar binnen vinden via de garage. Daar staan dan ook vaak waardevolle spullen (fietsen, auto-toebehoren, tuingereedschap,…). Onze manuele of automatische poorten van staal zijn bestend tegen dergelijk gespuis.

Sectionale poorten van D-Doors zijn maatwerk en worden op uw wensen geproduceerd. We leveren ze af met een 5-puntengarantie, TÜV test en 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie op verscheidene onderdelen. Zo kan u gerust zijn dat u met een sectionale poort van D-Doors de juiste keuze heeft gemaakt.

De Prijzen voor Sectionale Poorten

Het is vrij moeilijk om één algemene prijs online te zetten. Als u nood heeft aan de installatie van een poort waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, is het noodzaak om een gesprek met één van onze vertegenwoordigers aan te vragen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis. Bovendien staan wij garant voor zeer korte leveringstermijnen.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies