07 October 2017

Terrasoverkapping Inclusief Montage


Voor een terrasoverkapping (inclusief montage) waar je nog vele jaren van zal genieten, kan een D-doors aluminium overkapping aan al uw wensen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0474/59.46.30

Terrasoverkappingen op Maat

De Belgische zomers zijn meestal niet veel soeps. Dus als je graag vaker buiten wil zitten, heb je toch echt wel bescherming tegen de regen of hitte nodig. Een aluminium terrasoverkapping zal ervoor zorgen dat je vaker buiten kan zitten. D-doors staat in voor de levering en montage van vrijstaande of aanbouw terrasoverkappingen die volledig naar jouw smaak aangepast kunnen worden.

dubbele carport

Onze terrasoverkappingen inclusief montage kunnen dankzij een poedercoating in een brede waaier aan RAL-kleuren opgeleverd worden. Om onze terrasoverkapping volledig naar wens af te werken is er ook de keuze uit een aantal dakvormen. Zo geef je een echte meerwaarde aan je woning.

Optimaal genieten van het voor- en najaar doe je dus onder een aluminium terrasoverkapping op maat. Zo ben je niet langer afhankelijk van het grillige en wisselvallige weer dat Belgiƫ jaar na jaar teistert. De robuuste, weerbestendige constructie zorgt ervoor dat zo'n terrasoverkapping lang zal meegaan.

  • Past bij elke bouwstijl
  • Bescherming tegen weer en wind
  • Stabiel en duurzaam
  • Topkwaliteit

Met onze uitvalsbasis in Lommel, staan wij in voor de plaasting van terrasoverkappingen inclusief montage doorheen de provincie Limburg. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies