27 December 2018

Terrasoverkapping Jaren 30 Stijl


Bent u op zoek naar een terrasoverkapping in jaren 30 stijl? D-Doors and more is een familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een offerte aan.

D-Doors and more staat in voor het aanleveren en installeren van hoogkwalitatieve, terrasoverkappingen op maat en heeft al mogen instaan voor installaties doorheen de provincie Limburg. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in alle typen overkappingen gaande van de traditionele aanbouw terrasoverkapping tot de hedendaagse vrijstaande carportoverkapping met hellend dak. Een terrasoverkapping in jaren 30 stijl is daarom geen probleem voor ons.

Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

200% Op Maat Gemaakt

aluminium terrasoverkapping op maat

Onze producten zijn volledig op maat gemaakt en zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. Wij zorgen ervoor dat de afwerking steeds perfect binnen de gewenste stijl past en leveren een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die ongekend is in België.

Een terrasoverkapping op maat zorgt ervoor dat u vaker van uw terras kan genieten, want ze beschermt u tegen verschroeiende hitte en natte plensbuien. De terrasoverkappingen worden voorzien van een geïntegreerde regengoot zodat regenwater sneller zal wegsijpelen.

Vooraleer u beslist of een terrasoverkapping in jaren 30 stijl het beste is voor u, raden wij aan dat we ter plekke een bezoekje brengen om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Onze terrasoverkappingen worden gemaakt van een topkwaliteit aluminium kader en een stevig polycarbonaat dak. 

D-Doors and more installeert aluminium terrasoverkappingen op maat voor privéwoningen en bedrijven. Onze installateurs zijn vakmensen die alle benodigde materialen bij hebben om ervoor te zorgen dat uw nieuwe aluminium overkapping snel en netjes geïnstalleerd zal zijn. 

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van een overkapping waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen de D-doors terrasoverkappingen op maat aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies