23 April 2018

Terrasoverkapping in Limburg


Terrasoverkapping in Limburg? Dat is onze specialiteit. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kan genieten van uw eigen tuin onder een aluminium terrasoverkapping. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Op Maat Gemaakte Terrasoverkappingen in Limburg

terrasoverkapping limburg

D-Doors and more heeft de ervaring en kwaliteitsmaterialen die u nodig heeft om uw terras te overdekken. Een aluminium terrasoverkapping kan vrijstaand of aan uw bestaande woning geplaatst worden. Bovendien kunnen we deze volledig naar uw smaak aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat u vaker buiten kan zitten in uw Limburgse tuin.

Met hun mooie design in verschillende stijlen kan je met een aluminium terrasoverkapping een unieke buitenruimte creëren. We kunnen deze volledig personaliseren waardoor het een echte meerwaarde aan de woning geeft. Bescherm jezelf tegen de wind met ZIP/WIND screens of maak er in de winter een heuse veranda van met vaste wandsystemen of glazen schuifwanden.

Een aluminium terrasoverkapping laat u optimaal genieten van het voor- en najaar. Het grillige Belgische weer is zeer wisselvallig met regen en zon, maar u kan steeds terecht onder uw gezellige overkapping. Onze aluminium terrasoverkappingen zijn robuust, weerbestendig en gebouwd om lang mee te gaan.

  • Bescherming tegen weer en wind
  • Vaker van uw terras genieten
  • Past bij elke bouwstijl
  • Topkwaliteit

Afdak voor uw terras in Limburg

Onze terrasoverkappingen beschermen u en uw gasten tegen verschroeiende hitte of natte plensbuien. Aluminium terrasoverkappingen zijn  in België dus zeer nuttig en ze kunnen een waardig alternatief zijn voor duurdere constructies die misschien niet aan al uw behoeften voldoen.

Wanneer we spreken over 'op maat gemaakt', dan misbruiken we die woorden niet. We menen het echt. Onze aluminium terrasoverkappingen zijn uitgerust met een dak in polycarbonaat of gelaafd glas en we hebben ook een hele reeks RAL-kleuren om uit te kiezen. Onze medewerkers kunnen u bijstaan om de juiste op maat gemaakte aluminium terrasoverkapping samen te stellen die past bij uw budget.

D-Doors and more ...

Met onze uitvalsbasis in Lommel, plaatsen wij carports en overkappingen doorheen de provincie Limburg. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een aluminium carport u van dienst kan zijn en de vele voordelen die ze met zich meebrengt. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Meer afbeeldingen

Terrasoverkapping in Limburg: afbeelding 1

D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies