19 February 2018

Terrasoverkappingen met Glazen Schuifwanden


Een terrasoverkapping met glazen schuifwanden is één van de specialiteiten van D-Doors and more. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

terrasoverkappingen met glazen schuifwanden

Met een systeem voor glazen schuifwanden, zorgen wij voor de perfecte afwerking van uw terrasoverkapping. Zo wordt uw zomerterras op een voordelige manier in de winter omgetoverd tot een knusse veranda. Zo geniet u nog vaker van deze 'nieuwe' ruimte.

Dankzij een aluminium profielsysteem is de montage van grote glaselementen mogelijk, deze schuifwanden zijn uiterst licht en compact. We kunnen de afzonderlijke elementen uitrusten met meenemers zodat het volgende element bij het sluiten automatisch meegetrokken wordt.

Stof, wind en regen kunnen uw pret niet langer bederven. Een terrrasoverkapping met glazen schuifwanden is de ideale bescherming. Dankzij de vele configuratiemogelijkheden kan alles volledig naar wens gemaakt worden.

  • Verscheidene uitvoeringen Uitvoeringen met 2, 3, 4, 5 of 6 sporen
  • Ideale bescherming Bescherming tegen regen, wind en stof.
  • Behaaglijk en gezellig U tovert uw terras om in een behaaglijke en gezellige veranda.
  • Topkwaliteit Uitgekiend tot in het detail en vervaardigt uit hoogwaardige materialen.

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van een terrasoverkapping met glazen schuifwanden, kunnen D-doors aluminium terrasoverkappingen aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan om onze prijzen te ontdekken en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies