29 May 2018

Terrasoverkapping met Windscherm


Door het plaatsen van een terrasoverkapping met windscherm kan je vaker buiten op je terras zitten en genieten van het mooie weer. Dankzij het windscherm bescherm je jezelf en je gasten tegen regen en wind.

Terrasoverkapping met windscherm

Wanneer je het hele jaar door van je terras wil genieten, kan regen of wind een echte spelbreker zijn. Dankzij een terrasoverkapping met windscherm ben je in de zomer beschermt tegen een frisse wind die je kippenvel bezorgt en in de lente of herfst tegen die natte plensbuien. Daarbovenop mag je er prat op gaan dat onze ZIP/WIND Screens er mooi uitzien.

Het gloednieuwe ZIP/WIND systeem voor windschermen wint enorm snel aan terrein. Aan beide zijden worden de doeken van ZIP-screen voorzien van een rits. Ze zijn windvast, oersterk, insectenwerend, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen de weersinvloeden omdat ze geweven zijn uit glasvezel. Dit geeft een open structuur waardoor het zicht van binnen naar buiten wordt behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is.

Niet enkel een doek dient als windscherm...

Zo'n windscherm kan bestaan uit een doek, maar er zitten ook ingenieuze wandsystemen in ons gamma. Met vaste wandsystemen kan je anticiperen op een stuk terras dat erg veel tocht. We sluiten dit stukje af door het bouwen van een vaste wand die volledig in stijl is van de rest van de terrasoverkapping. Je zou ook kunnen kiezen voor glazen schuifwanden. Dat zijn glaselementen met meenemers zodat je deze open of dicht kan doen wanneer dit het best uitkomt. Bovendien kan je je terrasoverkapping in de winter omtoveren tot een heuse veranda.

Op maat gemaakte terrasoverkappingen

Op maat gemaakte terrasoverkappingen (met of zonder windscherm) is dé specialiteit van D-Doors and more. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Vraag uw gratis offerte aan


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies