30 March 2018

Terrasoverkapping met Zonwering | D-Doors and more


Niets is lastiger dan de zon die constant in uw ogen schijnt wanneer u onder uw terrasoverkapping vertoeft. Dit probleem is echter makkelijk op te lossen door te kiezen voor een terrasoverkapping met zonwering van D-Doors.

Onze zonweringen zijn beschikbaar in een ruime keuze aan doekkleuren en houden op een elegante manier de warmte buiten. Bovendien oogt de constructie compact en robuust. Onze zonweringen zijn uitsluitend elektrisch bedienbaar.

terrasoverkapping met zonwering

Wij trachten gebruik te maken van afgeronde en compacte profielen om een eigentijds uiterlijk te geven aan onze verandazonwering. Subtiel gefilterd zonlicht zorgt binnen voor een aangenaam decor en de warmte blijft buiten.

  • Ruime keuze aan doekkleuren
  • Iedere verandazonwering kan op uw wensen aangepast worden
  • Het doek blijft optimaal gespannen dankzij een ingenieus spansysteem
  • Verstelbare hoekverbindingen maken een verticale zonwering mogelijk

D-Doors and more

D-Doors and more staat in voor het aanleveren en installeren van hoogkwalitatieve, aluminium overkappingen op maat en heeft al mogen instaan voor installaties doorheen de provincie Limburg. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in alle typen overkappingen gaande van de traditionele terrasoverkapping met zonwering tot de hedendaagse vrijstaande carportoverkapping met hellend dak.

Vooraleer u beslist welk type of grootte van terrasoverkapping het beste is voor u, raden wij aan dat we ter plekke een bezoekje brengen om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Onze aluminium overkappingen worden gemaakt van een topkwaliteit aluminium kader en een stevig polycarbonaat dak. 

Hier bij D-Doors voorzien wij u graag van enkele inspirerende projecten om uw keuze te vergemakkelijken. Onderaan onze product-pagina's kan u terecht voor foto's van de door ons geplaatste overkappingen. Zij kunnen u helpen om uw eigen oase van rust te ontwerpen. Met onze jarenlange ervaring, staan wij u graag bij met oog voor detail.

D-Doors and More

Als u nood heeft aan de installatie van een dakzonwering waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen D-Doors verandazonweringen aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies