19 March 2019

Terrasoverkapping Offerte Aanvragen


Via dit handige formulier kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het plaatsen van een terrasoverkapping. U mag ons vrijblijvend zoveel mogelijk details bezorgen. Na ontvangst zullen wij een afspraak met u maken om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken. Aan de hand van de informatie die we zo verzamelen, zullen wij u een vrijblijvende offerte bezorgen.

Denk aan informatie zoals:

  • Welk type terrasoverkapping (vrijstaand, aanbouw, afsluitbare wanden, etc.)
  • Welk type dak had je gewenst?
  • Wanneer wil je de overkapping laten plaatsen?
  • Hoe groot zou de overkapping moeten zijn?
  • En andere nuttige informatie

Een terrasoverkapping, daar staat al vaak een aardig prijskaartje tegenover. Als je daar iets op kan besparen, is dat mooi meegenomen! Probeer echter wel appelen met peren te vergelijken tijdens het opvragen van uw offertes.

D-Doors and more installeert aluminium terrasoverkappingen op maat voor privéwoningen en bedrijven. Onze installateurs zijn vakmensen die alle benodigde materialen bij hebben om ervoor te zorgen dat uw nieuwe terrasoverkapping snel en netjes geïnstalleerd zal zijn. 

Waarom een offerte aanvragen bij D-Doors?

D-Doors and more staat in voor het aanleveren en installeren van hoogkwalitatieve, aluminium overkappingen op maat en heeft al mogen instaan voor installaties doorheen de provincie Limburg. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in alle typen overkappingen gaande van de traditionele aanbouw terrasoverkapping tot de hedendaagse vrijstaande carportoverkapping met hellend dak.

Vooraleer u beslist welk type of grootte van overkapping het beste is voor u, vinden wij het een noodzaak om u een bezoekje te brengen en u zo (correct) te adviseren over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Onze aluminium overkappingen worden gemaakt van een topkwaliteit aluminium kader en een stevig polycarbonaat dak. 

Gewapend met een brede waaier aan RAL-kleuren in poedercoating zorgen wij ervoor dat uw aluminium terrasoverkapping een echte meerwaarde geeft aan uw woning. Bovendien kan u kiezen uit een groot aantal dakvormen om uw terrasoverkapping volledig naar uw smaak aan te passen.

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van een terrasoverkapping waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen de D-doors aluminium overkappingen op maat aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies