20 March 2018

Terrasoverkappingen | D-Doors and more


Wat is de kostprijs van een terrasoverkapping? D-Doors and more is een familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Heerlijk genieten van uw eigen tuin onder een terrasoverkapping op maat. D-Doors and more heeft de ervaring en kwaliteitsmaterialen die u nodig heeft om uw terras te overdekken.

terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkappingen kunnen in een verscheidenheid aan RAL-kleuren aangeleverd worden. Dankzij de keuze uit een aantal dakvormen passen ze dan ook bij elke bouwstijl. Onze aluminium constructies zijn bijzonder stabiel en duurzaam, hierdoor genieten ze van een verlengde levensduur. Beschermd tegen natte plensbuien, kan u vaker van uw terras genieten.

D-Doors and more

D-Doors and more staat in voor het aanleveren en installeren van hoogkwalitatieve, aluminium overkappingen op maat en heeft al mogen instaan voor installaties doorheen de provincie Limburg. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in alle typen overkappingen gaande van de traditionele aanbouw terrasoverkapping tot de hedendaagse vrijstaande carportoverkapping met hellend dak.

Vooraleer u beslist welk type of grootte van terrasoverkapping het beste is voor u, raden wij aan dat we ter plekke een bezoekje brengen om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Onze aluminium overkappingen worden gemaakt van een topkwaliteit aluminium kader en een stevig polycarbonaat dak. 

Hier bij D-Doors voorzien wij u graag van enkele inspirerende projecten om uw keuze te vergemakkelijken. Onderaan onze product-pagina's kan u terecht voor foto's van de door ons geplaatste overkappingen. Zij kunnen u helpen om uw eigen oase van rust te ontwerpen. Met onze jarenlange ervaring, staan wij u graag bij met oog voor detail.

Een Totaalplaatje Dat Klopt

Onze terrasoverkappingen kunnen uitgerust worden met een verscheidenheid aan accessoires. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, klik dan op de opties:

Gratis Offerte en Advies

Als u nood heeft aan de installatie van een aluminium terrasoverkapping waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen D-Doors overkappingen aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies