11 May 2018

Terrasoverkappingen met Glazen Schuifwanden


Een terrasoverkapping met glazen schuifwanden is één van de specialiteiten van D-Doors and more. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Terrasoverkapping mat glazen schuifwanden

De glazen wandsystemen die we installeren zijn uiterst licht en compact. Dankzij het aluminium profielsysteem is de montage van grote glaselementen mogelijk. Zo is het mogelijk om de afzonderlijke elementen uit te rusten met meenemers zodat het volgende element bij het sluiten automatisch meegetrokken wordt.

Het is de ideale bescherming tegen stof, wind en regen en is vooral handig bij de beglazing van balkons, terrasoverkappingen, poolhouses, maar ook als scheidingswand binnenshuis. Bovendien kan een D-Doors terrasoverkapping met glazen schuifwanden volledig naar eigen smaak aangepast worden.

Onze glazen schuifwanden zorgen voor de perfecte afwerking van uw terrasoverkapping. D-Doors glazen schuifwanden zorgen voor de perfecte afwerking van uw overkapping. U kan uw zomerterras op een voordelige manier als het ware omtoveren tot een veranda in de winter. Zo geniet u nog vaker van deze 'nieuwe' ruimte.

  • Verscheidene Uitvoeringen
    Uitvoeringen met 2, 3, 4, 5 of 6 sporen
  • Ideale Bescherming
    Bescherming tegen regen, wind en stof.
  • Behaaglijk en Gezellig
    U tovert uw terras om in een behaaglijk en gezellige veranda.
  • Topkwaliteit Uitgekiend tot in het detail en vervaardigt uit hoogwaardige materialen.

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van een terrasoverkapping met glazen schuifwanden, kunnen D-doors glazen schuifwanden aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan om onze prijzen te ontdekken en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies