30 April 2018

Vaste Glaswanden voor een Terrasoverkapping


Een vaste glaswand voor terrasoverkappingen is één van de specialiteiten van D-Doors and more. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

vaste glaswand terrasoverkapping

De vaste wandsystemen die we installeren zijn steeds van hoogwaardige materialen vervaardigt en opgebouwd uit een aluminium frame. Dit is volgens ons de beste oplossing om uw terrasoverkapping, zwembadoverkapping of carport met terraswanden af te sluiten.

Bovendien kan een D-Doors terraswand volledig naar eigen smaak aangepast worden. De raamvulling kan vrij gekozen worden uit onder andere gelaagd glas in een helder of opake uitvoering, maar er kan ook gekozen worden voor een kunststof of aluminium vulling, plaatwerk en nog veel meer mogelijkheden om ons vaste wandsysteem helemaal naar uw stijl en exterieur te laten schikken.

Het is de ideale oplossing om uw terrosverkapping om te toveren tot een heuse veranda. Op die manier kan u ook in de winter nog genieten van deze gezellige omgeving. Onze jarenlange ervaring sterkt ons in het bouwen of afsluiten van overkappingen met vaste terraswanden.

  • Volledig aanpasbaar
    Een ruime selectie afwerkingen om aan ieders smaak te voldoen
  • Duurzame oplossing
    De materialen hebben een verlengde levensduur
  • Het hele jaar genieten van uw terras
    Uw terras wordt een ware veranda
  • Topkwaliteit Uitgekiend tot in het detail en vervaardigt uit hoogwaardige materialen.

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van terraswanden, kunnen D-doors vaste wandsystemen aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan om onze prijzen te ontdekken en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies