14 September 2017

Wat is de prijs van een Aluminium Carport?


Als u graag een aluminium carport wenst te plaatsen, dan heeft u vast een bepaald idee in gedachten. Maar nu stelt u zich de vraag: Wat is de prijs van een aluminium carport?

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0474/59.46.30

D-doors is gespecialiseerd in op maat gemaakt carports en kan daardoor uw visie werkelijkheid maken. Er is een grote keuze aan mogelijkheden, afwerkingen en kleuren.

Niet alle leveranciers hebben de mogelijkheid om carports op maat te maken. Dat is de reden waarom ze vaste pakketten en afmetingen verkopen waarvan ze niet kunnen afwijken. Vaak zit u dan met veel meet en plakwerk opgezadeld en laat de kwaliteit ook te wensen over. Uiteindelijk wil u toch waar voor uw geld, dus kiest u het beste voor een op maat gemaakte aluminium carport.

D-doors heeft alles in huis om de carport van uw dromen aan te leveren. Wij komen dan ook graag een keer langs om de situatie te bekijken en een carport aan te leveren in de door u gewenste afmetingen en afwerking.

Wat is de prijs van zo een carport?

Onze carports zijn uitgerust met een dak in polycarbonaat of gelaafd glas zodat uw wagen is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Er zijn veel afwerkingsmogelijkheden ter uwer beschikking waaronder een brede waaier aan RAL-kleuren. Contacteer ons om meer te ontdekken met ons gratis advies aan huis.

Vraag een offerte aan om de prijs voor onze aluminium carports te ontdekken. Omdat de prijs grotendeels afhankelijk is van de afwerking die u kiest, alsook de grootte van de carport, is de prijs gebaseerd op de desbetreffende eisen voor die klant. Het is daarom moeilijk om één algemeen bedrag online te plaatsen.

D-Doors and more ...

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een aluminium carport u van dienst kan zijn en de vele voordelen die ze met zich meebrengt. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies