18 January 2018

Wat Kost Een Aluminium Terrasoverkapping van D-Doors?


Wat is de kostprijs van een aluminium terrasoverkapping? D-Doors and more is een familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Om het hele jaar lang van uw tuin en terras te genieten, is een aluminium terrasoverkapping dé oplossing. Regen of zonneschijn - de terrasoverkapping beschermd u tegen rotweer of extreme hitte. Wat kost een terrasoverkapping juist? Aangezien D-Doors op maat gemaakte terrasoverkapping maakt zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket. Om een correcte prijs te noemen, raden wij u aan om een afspraak te maken.

Eerst en vooral zijn de afmetingen van doorslaggevende aard. Grote terrasoverkappingen zijn logischerwijs duurder dan kleine overkappingen. Maar ook speciale afwerkingen hebben een invloed op de uiteindelijke prijs. Standaard worden al onze terrasoverkappingen aangeleverd met geïntegreerde regengoot, maar veel van onze klanten kiezen extra opties zoals ZIP/WIND Screens of Vaste Wandsystemen.

Vooraleer u beslist welk type of grootte van terrasoverkapping het beste is voor u, raden wij aan dat we ter plekke een bezoekje brengen om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Onze aluminium overkappingen worden gemaakt van een topkwaliteit aluminium kader en een stevig polycarbonaat dak. 

D-Doors and more installeert aluminium overkappingen voor privéwoningen en bedrijven. Onze installateurs zijn vakmensen die alle benodigde materialen bij hebben om ervoor te zorgen dat uw nieuwe terrasoverkapping snel en netjes geïnstalleerd zal zijn. 

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van een terrasoverkapping waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen D-doors aluminium carports aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan om onze prijzen te ontdekken en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

 


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies