28 February 2018

Windschermen voor Terrasoverkappingen


Een terrasoverkapping met windscherm is één van de specialiteiten van D-Doors and more. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium overkappingen. Vraag online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

windscherm terrasoverkapping

Het ZIP/WIND systeem voor windschermen wint enorm snel aan terrein. De windschermen zijn windvast en insectenwerend. Ze zijn elektrisch te bedienen en worden bovendien geleverd in een exclusieve aluminium behuizing.

Beide zijden van zo'n windscherm worden voorzien van een rits en, omdat ze geweven zijn uit glasvezel, zijn ze oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen de weersinvloeden. Het zich van binnen naar buiten wordt behouden, terwijl het inkijken van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is.

De aluminium bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd, en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt er voor dat de windschermen in elke positie windvast zijn.

  • Keuze uit meer dan 40 kleurenEen enorme selectie kleuren om aan ieders smaak te voldoen
  • InsectenwerendBescherming tegen vervelende insecten
  • Windvrij terras
    U beschermt uw terras tegen wind en andere weerselementen
  • Topkwaliteit Uitgekiend tot in het detail en vervaardigt uit hoogwaardige materialen.

D-Doors and more ...

Als u nood heeft aan de installatie van een windscherm voor een terrasoverkapping, kunnen D-doors ZIP/WIND windschermen aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan om onze prijzen te ontdekken en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies