29 August 2017

Windscherm Voor Terrasoverkappingen


Wanneer de regen door een zijwaartse val de pret onder je terrasoverkapping toch bederft, kan een windscherm voor terrasoverkappingen de redding zijn.

ZIP/WIND Screens Windschermen

Het gloednieuwe ZIP/WIND systeem voor windschermen dat Ddoors hanteert, heeft op korte tijd het hart van vele klanten veroverd. Ze beschermen je tegen die vervelende zijwaartse regenval en zijn daarbovenop windvast en insectenwerend. Dankzij de elektrische bediening is het één van de gemakkelijkste windschermen voor terrasoverkappingen.

Deze oersterke windschermen zijn vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen de weersinvloeden omdat ze van glasvezel vervaardigt zijn. Hierdoor bekom je een open structuur en belemmer je het zich van binnen naar buiten niet. Kijk je van buiten naar binnen dan is de inkijk vrijwel onbestaand. Beschikbaar in meer dan 40 kleuren.

De aluminium bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Het doek van de ZIP-screens worden voorzien van een rits die zorgt ervoor dat de windschermen in elke positie hun windvastheid behouden. In gesloten stand zijn ze tevens insectenwerend. 

Windscherm voor Terrasoverkappingen

Vraag vandaag een offerte aan voor onze ZIP/WIND windschermen voor terrasoverkappingen en u geniet de komende zomer van een insecten- en windvrij terras.


D-Doors and more ...

  0474 59 46 30

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met D-Doors and more voor extra uitleg!

  Wij komen vrijblijvend langs voor advies