Dakzonwering verandazonwering


Accessoires

Niets is lastiger dan de zon die constant in uw ogen schijnt of te vertoeven in een veranda die aanvoelt als de Sahara. Dit probleem is echter makkelijk op te lossen met een dakzonwering of verandazonwering van D-Doors.

U kan op een elegante manier de warmte buitenhouden. De uitgekiende constructie van onze zonwering oogt compact en robuust. Bovendien is er een ruime keuze aan doekkleuren, zodat u er een persoonlijke touch aan kan geven. Onze zonweringen zijn uitsluitend elektrisch bedienbaar.

Wij trachten gebruik te maken van afgeronde en compacte profielen om een eigentijds uiterlijk te geven aan onze verandazonwering. Subtiel gefilterd zonlicht zorgt binnen voor een aangenaam decor en de warmte blijft buiten.

De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoor het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltjes garandeert bovendien een goed functioneren van de verandazonwering of dakzonnewering, en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders. De verandazonwering is koppelbaar zodat de breedte vrijwel onbeperkt is. Met behulp van de verstelbare hoekverbindingen is het zelfs mogelijk om de zonwering verticaal te laten lopen.

  • Ruime keuze aan doekkleuren Iedere verandazonwering kan op uw wensen aangepast worden
  • Ingenieus spansysteem Het doek blijft optimaal gespannen
  • Verticale zonwering mogelijk Verstelbare hoekverbindingen maken een verticale zonwering mogelijk

Als u nood heeft aan de installatie van een dakzonwering waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen D-Doors verandazonweringen aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Ontdek De Prijs van een dakzonwering of verandazonwering
Dakzonwering verandazonwering

D-Doors and more ...

  0474 59 46 30