Glazen schuifwanden


Accessoires

D-Doors glazen schuifwanden zorgen voor de perfecte afwerking van uw overkapping. U kan uw zomerterras op een voordelige manier als het ware omtoveren tot een veranda in de winter. Zo geniet u nog vaker van deze 'nieuwe' ruimte.

De glazen schuifwanden zijn uiterst licht en compact en dankzij het aluminium profielsysteem is de montage van grote glaselementen mogelijk. Zo is het mogelijk om de afzonderlijke elementen uit te rusten met meenemers zodat het volgende element bij het sluiten automatisch meegetrokken wordt.

Het is de ideale bescherming tegen stof, wind en regen en is vooral handig bij de beglazing van balkons, terrasoverkappingen, poolhouses, maar ook als scheidingswand binnenshuis. Dankzij de verscheidene configuratiemogelijkheden kan alles volledig naar wens gemaakt worden.

  • Verscheidene uitvoeringen Uitvoeringen met 2, 3,4,5 of 6 sporen
  • Ideale bescherming Bescherming tegen regen, wind en stof.
  • Behaaglijk en gezellig U tovert uw terras om in een behaaglijk en gezellige veranda.
  • Topkwaliteit Uitgekiend tot in het detail en vervaardigt uit hoogwaardige materialen.

Als u nood heeft aan de installatie van schuifwanden waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen D-doors glazen schuifwanden aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Ontdek De Prijs van een glazen schuifwand
Glazen schuifwanden

D-Doors and more ...

  0474 59 46 30