Sectionale poorten


D-Doors

D-Doors sectionale poorten zijn een toonbeeld van veiligheid. Wij werken uitsluitend met de beste materialen voor een verlengde levensduur en wij staan garant voor zeer korte leveringstermijnen.

Sectionale poorten openen verticaal en zo creëren ze meer ruimte net voor en achter de poort. De secties worden vlak onder het plafond geparkeerd (verticaal boven de opening of in lijn met het plafond). Bovendien zijn ze uitstekend geïsoleerd.

Het verenpakket van onze sectionale poorten is voorzien van een breukbeveiliging, de geleiderrails zijn afgeschermd en een vingerknelbeveiliging zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vingertjes niet tussen de panelen gekneld kunnen raken.

Met een sectionale poort van D-Doors, maken ongewenste gasten geen enkele kans. Inbrekers vinden vaak een weg via de garage, waar ze vaak waardevolle spullen weten te stelen (fietsen, auto-toebehoren, tuingereedschap,…). Onze manuele of automatische poorten van staal zijn bestend tegen dergelijk gespuis.

  • Uitstekende isolatiewaarde Een paneeldikte van 40mm zorgt voor een perfecte isolatie
  • Maatwerk Iedere sectionale poort wordt op uw wensen geproduceerd en op maat gemaakt
  • 5-Puntengarantie 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie op verscheidene onderdelen
  • Geruststellende veiligheid D-Doors sectionale poorten zijn TÜV getest

Als u nood heeft aan de installatie van een poort waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen D-doors sectionale poorten aan al uw eisen voldoen. Vraag vandaag uw offerte aan en u krijgt gratis professioneel advies aan huis.

Ontdek De Prijs van een Sectionale poort
Sectionale poorten

D-Doors and more ...

  0474 59 46 30