ZIP/WIND screens


Accessoires

Het gloednieuwe ZIP/WIND systeem voor windschermen wint enorm snel aan terrein. De windschermen zijn windvast en insectenwerend. Ze zijn enkel elektrisch te bedienen en worden bovendien geleverd in een exclusieve aluminium behuizing.

Aan beide zijden worden de doeken van ZIP-screen voorzien van een rits. Ze zijn oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen de weersinvloeden omdat ze geweven zijn uit glasvezel. Dit geeft een open structuur waardoor het zicht van binnen naar buiten wordt behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Beschikbaar in meer dan 40 kleuren.

De aluminium bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt er voor dat de windschermen in elke positie windvast zijn. In gesloten stand zijn de ZIP-screens tevens insectenwerend.

  • Keuze uit meer dan 40 kleuren Een enorme selectie kleuren om aan ieders smaak te voldoen
  • Insectenwerend Bescherming tegen vervelende insecten
  • Windvrij terras U beschermt uw terras tegen wind en andere weerselementen
  • Topkwaliteit Uitgekiend tot in het detail en vervaardigt uit hoogwaardige materialen.

Vraag vandaag een offerte aan voor uw ZIP/Wind screens en u geniet de komende zomer van een insecten- en windvrij terras.

Ontdek De Prijs van een windscherm
ZIP/WIND screen

D-Doors and more ...

  0474 59 46 30